Tietoa meistä

Tietoa meistä

Pellavatehdas Toijalassa! Muotia Italiasta, koruja, kukkia ja sisustustuotteita. Moneen makuun ja jokaiselle sopivaan hintaan.

Vaatemyymälästä löydät italialaiset pellava-, silkki- ja puuvillavaatteet sekä talvella laadukkaat neuleet. Suosimme siis laadukkaita luonnonmateriaaleja. Monet vaatteet ovat ns. one size vaatteita jotka laskeutuvat kauniisti ja sopivat monen kokoiselle ja malliselle. Osassa vaatteista on normaalit koot.

Sisustusmyymälässä on laadukkaita oman lammastilan tuotteita, kuten taljat ja villalangat. Myös karitsan lihaa saa pakasteena. Pellavatekstiilejä mm. verhot, keittiöpyyhkeet, kankaat, liinat ja paljon muuta. Kauniita tuotteita kodin ja pihan sisustukseen, aina sesongin mukaisesti. Kukkakauppapalvelut saat myös Pellavatehtaalta!

Helppo sijainti Helsinki-Tampere moottoritien varrella, Toijalan ABCn naapurissa. Tampereelta 40km, Ideaparkista 23km ja Helsingistä 140km.

PELLAVATEHDAS
Sirkesalontie 1
37800 AKAA

puh. 044 982 7631
s-posti: asiakaspalvelu@pellavatehdas.fi

Avoinna joka päivä klo 10-18
(sovittaessa myös muina aikoina, soita puh. 040 5909 040)

Myymälästämme ostetuilla normaalihintaisilla tuotteilla on 7 vrk vaihto-oikeus kuittia vastaan. Verkkokaupasta ostetuilla tuoteilla on 14 vrk palautusoikeus. Verkkokaupan tilaukset postitetaan päivittäin.

Verkkokauppaa päivitetään syksyn 2018 aikana, tuotevalikoima myymälässä on huomattavasti suurempi. Asiointi verkkokaupassamme on turvallista, maksaa voi Klarna laskulla, erämaksulla, kortilla tai verkkopankissa. Kiinteä postimaksu on vain 4,90€ / tilaus. Kts. toimitusehdot.

Postiosoite
JM Maxx Oy
Mäntymäentie 4
37800 AKAA

Ota yhteyttä, autamme mielellämme

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti